RocketTheme Joomla Templates
Bag om Megafonen

Megafonen er et kulturelt og levende forum for kunst, litteratur, musik og erhverv. Med Megafonen vil vi gerne være med til at give Køge by et kulturelt og erhvervsmæssigt spændende image, der styrker byens udvikling og erhvervsliv i en innovativ og kulturel retning - til gavn for alle der bor eller arbejder i Køge og omegn.

Megafonen blev dannet i 2002 som et samarbejde mellem fire institutioner i Køge, som ville sætte kultur og erhverv af god kvalitet på køgensernes dagsorden. Og til en overkommelig pris.

Målet var at lave åbne arrangementer inden for kunst, litteratur, musik og erhverv i hver sæson. Det har vi gjort siden.

Peter Aalbæk Jensen var den første, der lagde ud på Køge Handelsskole med at fortælle om sin utraditionelle
erhvervssucces og sit tætte samarbejde med Lars von Trier. Siden har Megafonen hentet mange eminente
kunstnere og erhvervsfolk til Køge. Kendetegnet er altid kvalitet.

I dag er personerne bag Megafonen: Siv Raun Andersen fra Køge Kyst, Jytte Dahl fra KøgeBibliotekerne, Susanne Madsen fra Teaterbygningen, Poul Jorsal fra Akademisk Arkitektforening og Charlotte Due fra Køge Handelsskole.

En stor tak til Kulturudvalget i Køge Kommune og til alle dem der har lagt kræfter og energi i arbejdet med Megafonen.

 

Denne webside er udformet og administreret af Køge Handelsskoles kommunikations- og marketingafdeling, som ligeledes har licens til design og cms bag. Henvendelser vedr. denne bedes rettet til Kommunikationschef v. KHS, Nicolai Fich via: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Nyhedsbrev


© MEGAFONEN KØGE 2013-2014